Web Site Logosu
cheap jordans|wholesale air max|wholesale jordans|wholesale jewelry
Kemer Phaselis Tekne Turu

Kemer Phaselis Tekne Turu 50 TL

ANTALYA LARA VE KONYAALTINDAN ULASIMLI OLURSA + 20 TL

Kemer Phaselis Korsan Teknesi  50 TL

 

Kemer Yat Turu olaÄŸanüstü zevkli geçen bir Tur'dur.Tekne Turu esnasında bazı güzel koylarda demir atıp yüzme, su sporlarıyla ilgilenme, sahile çıkıp antik Phaselis ÅŸehrini görme fırsatı olacaktır. Bu yolculuk denizin, daÄŸların ve yeÅŸil çam ormanlarının oluÅŸturduÄŸu muhteÅŸem manzarayla her zaman anılarınızda kalacaktır.

TEKNEMÄ°Z KEMER TÜRKÄ°Z MARÄ°NA DAN 09.30-10.00 GÄ°BÄ° MÄ°SAFÄ°RLERÄ°NÄ° ALARAK TURA BAÅžLAR.

Kemer Tekne Turu  50 TL 

Antalya Lara ve Konyaaltından Ulaşım dahil + 20 TL

Rezervasyon Tel: 0242 746 80 02  - 0242 746 80 52

Cep: 0535 580 22 62 - 0532 134 93 97 

Hareket yeri : Kemer Türkiz Marina dan Teknelerimiz ile hareket ediyoruz.Kemer,Beldibi,Göynük ve Tekirova dan Otobüsler ile Misafirlerimiz Tekne Turu baÅŸlangıç Noktasına ulaÅŸtırılır.Antalyadan Otobüs ile ulaşım imkanımız vardır.

Süre: Sabah saat 09:30 gibi baÅŸlayan Tekne Turumuz yaklaşık olarak saat 16:30-17:00 gibi biter.Tur bitiminden sonra Misafirlerimiz alındıkları yere geri bırakılır.Tam Gün ÖÄŸlen yemeÄŸi dahil.

Ulaşım: Modern Klimalı Otobüsler ile buluÅŸma Noktalarından alınan Misafirlerimiz AhÅŸap Teknelerimiz ile hareket eder.Kemer bölgesinden ulaşım fiyata dahildir.Ancak Antalya Konyaaltından katılacak olanlardan yaklaşık 10 TL kiÅŸi başı fark alınacaktır.

Güverte:
Kemer yat limanından baÅŸlayan günlük Tekne turumuz (öÄŸle yemeÄŸi dahil).Teknelerimizde Misafirlerimize yetecek kadar Güverte de güneÅŸlenme imkanı ve minder mevcuttur.

Ücrete dahil olmayanlar:
Phaselis Tekne Turu esnasında alınacak içecekler ve Su sporlarına ait olan Banana,jetski gibi aktiviteler ücrete dahil deÄŸildir.Ayrıca Phaselis Koyuna çıkmak için tekne ve ören yerleri giriÅŸ ücretleri misafirlerin kendisine aittir katılım isteÄŸe baÄŸlıdır.

Kıyafet :
Mayo alınması tabiiki tavsiye edilir!!!Ayrıca Snorkel yanınızda bulundurmanız tavsiye edilir.Zira teknelerde yeterli miktarda olmayabilir.

Kemer Tekne Turu Programımız-Rotamız:

1.Mola Yerimiz: Antik Phaselis Koyu ilk mola yerimizdir.Tur güzergahı ve Mola yerleri deÄŸiÅŸiklik gösterebilir.Antik Phaselisi gezmek isteyen misafirler ek ücret karşılığında küçük botlar ile karaya götürülür.Phaselis yüzme molamızdan sonra Korsan maÄŸrasına doÄŸru hareket eder.

2.Mola Yerimimiz: Kleopatra Koyu -Mehmetali bükü.Bu mola yerimizde yüzme için serbest zaman ve öÄŸlen yemeÄŸi servisi yapılır.

 
MÖNÜ:

  • En az 4 ÇeÅŸit salata -SoÄŸuk Meze
  • Tavuk ızgara (Vejeteryanlara ayrı menu)
  • Mevsim Meyveleri

3.Mola Yerimiz: Alacasu Koyu (Cennet Koyu) Teknemiz Rotasındaki son mola yeridir.DönüÅŸ güzergahında 3 adalar ve açık deniz den yolculuk edilir.Bu mukteÅŸem günübirlik Mavi yolculuÄŸumuz esnasında bazende Yunuslar ile beraber seyir edilir.

AKÅžAM 16.30 -17.00 SAATLERÄ°NDE KEMER TÜRKÄ°Z MARÄ°NA YA ULAÅžILIR.
 




Hareket Saati : Antalya Konyaaltından Turu katılacak olan misafirlerimiz yaklaşık olarak saat 07:00 da 5M Migros önünden alınırlar.Kemer Bölgesi alınış saatleri sabah 09:00 dır.Ancak Turdan 1 gün önce yetkili arkadaÅŸlarımız sizi arayıp kesin alınış saatlerinizi bildirecektir.

Süre: Sabah saat 09:30 gibi baÅŸlayan Tekne Turumuz yaklaşık olarak saat 16:30-17:00 gibi biter.Tur bitiminden sonra Misafirlerimiz alındıkları yere geri bırakılır.Tam Gün ÖÄŸlen yemeÄŸi dahil.

Ulaşım: Modern Klimalı Otobüsler ile buluÅŸma Noktalarından alınan Misafirlerimiz AhÅŸap Teknelerimiz ile hareket eder.Kemer bölgesinden ulaşım fiyata dahildir.Ancak Antalya Konyaaltından katılacak olanlardan 10 TL kiÅŸi başı fark alınacaktır.

Güverte:
Kemer yat limanından baÅŸlayan günlük Tekne turu (öÄŸle yemeÄŸi dahil).Teknelerimizde Misafirlerimize yetecek kadar Güverte de güneÅŸlenme imkanı ve minder mevcuttur.

Ücrete dahil olmayanlar:
Tekne Turu esnasında alınacak içecekler ve Su sporlarına ait olan Banana,jetski gibi aktiviteler ücrete dahil deÄŸildir.Ayrıca Phaselis Koyunu çıkmak için tekne ve ören yerleri giriÅŸ ücretleri misafirlerin kendisine aittir katılım isteÄŸe baÄŸlıdır.Antalya `dan Ulaşım 10 TL kiÅŸi başı fark ile gerçekleÅŸir.

Kıyafet :
Mayo alınması tabiiki tavsiye edilir!!!Ayrıca Snorkel yanınızda bulundurmanız tavsiye edilir.Zira teknelerde yeterli miktarda olmaya bi
Kemer Tekne Turu Rezervasyonlarınız için
 

Tel: 0242 746 80 02 - 0242 746 80 52


info@2bilir.com

Resim Galerisi